İptal & İade Prosedürü

KESME ÇİÇEK İPTAL & İADE PROSEDÜRÜ :

Kesme çiçekler, müşterinin isteğine özel olarak hazırlanır. Dolayısıyla, kesme çiçek aranjmanı hazırlandıktan sonra bu çalışmanın başka bir müşteriye satış imkanı bulunmamaktadır. Kesme çiçekler hazırlandıktan sonra iade işlemi mümkün olmamaktadır. Müşterilerimiz bunun yerine, ürünü teslim alırken değişim haklarını kullanabilirler... Ürün alıcı tarafından teslim alındıktan sonra, ürün kabul edilmiş sayılmaktadır. Bununla birlikte, üründe herhangi bir problem bulunması dahilinde, Ciceksatis.com kalite garantisi kapsamında mutlaka yenisi ile değiştirilerek, müşterinin mağduriyeti giderilir. Ciceksatis.com üzerinde müşteri memnuniyeti daima ön plandadır.

SAKSI ÇİÇEKLERİ İPTAL & İADE PROSEDÜRÜ :

Saksı çiçekleri, endüstriyel olarak hazırlanan ve satış formuna hazırlanan çiçeklerdir. Saksı çiçeklerinde, ürün teslimata çıkmadan iptal etme hakkınız bulunmaktadır. Bu ürünü teslim aldıktan sonra, üründe bir problem yaşamanız durumunda, 7 gün içinde de iade edip, yenisi ile değiştirme hakkınız bulunmaktadır. İade işleminde dikkat etmeniz gereken hususlar vardır. Ambalajın bozulmamış olması, çiçeğin sağlıklı formunu koruması ve çiçeğin tekrar satılabilecek durumda olmasıdır. Sağlıklı formunu korumayan çiçekler ile ilgili iptal ve iade hakkınız bulunmamaktadır.

MEMNUNİYETSİZLİK DURUMUNDA İPTAL & İADE PROSEDÜRÜ :

Ciceksatis.com, daima müşteri memnuniyetini ön planda tutmayı hedefler. Bu yüzden, hizmetimizden ya da ürünümüzden memnun olmayan müşterilerimiz ürünleri ile ilgili iptal veya iade haklarını daima kullanabilirler.

KARGO İLE TESLİMAT :

Ürünlerimiz, Ciceksatis.com'un kendi teslimat ekibi tarafından, müşterinin seçtiği saat dilimleri arasında teslim edilir. Kargo ile ürün teslimatımız yoktur. Ürünlerimiz seçtiğiniz saat dilimi içerisinde, uzman personelimiz tarafından kendi teslimat araçlarımız ile teslim edilecektir.

Çiçek Teslimat Saat Dilimlerimiz,

  • 09:00 - 13:30
  • 09:00 - 17:00
  • 09:00 - 18:00
  • 13:00 - 18:00
  • 18:00 - 22:30