Gizlilik Bildirimi

Çiçek Satış AŞ, üçüncü şahıslar tarafından size verilen ad, e-posta adresi, işyeri ve ev adresi, telefon numarası ve diğer kişisel bilgileri (bundan böyle “Kişisel Bilgiler” olarak anılacaktır) satmayacağını, kiralamayacağını veya kullanmayacağını beyan eder. Bu sitedeki formlar aracılığıyla. ve taahhüt eder.
 
Çiçek Satış AŞ, Kişisel Bilgilerinizi sadece aşağıdaki amaçlarla kullanacaktır: basılı yayınlar / yazışmalar göndermek, basın bültenlerini veya bildirilerini elektronik posta yoluyla göndermek, işe alım sürecinde başvurunuzu değerlendirmek ve mallarınızı ve / veya ödüllerinizi teslim etmek. satın aldınız.
 
Kişisel Bilgilere sadece Gizli Satış Bilgilerinin gizli tutulmasını kabul eden Çiçek Satış AŞ Temsilcisi ve üçüncü taraf temsilcilerinin yetkili temsilcileri tarafından erişilebilir. Çiçek Satış AŞ, Kişisel Bilgilerinizden yararlanarak Kişisel Bilgileri bilmeden elde edilebilecek istatistiki verileri (Tarayıcı tipi, coğrafi konumu, yaşı, cinsiyeti vb.) Kullanabilecek ve tüketiciler hakkında daha fazla bilgi sahibi olacaktır. Genel olarak. Elde edilen bu istatistiksel veriler üzerindeki tüm haklar Çiçek Satış A.Ş.'ye aittir.
 
Çiçek Satış AŞ, web sitesindeki linklerle erişeceğiniz üçüncü şahıs web sitelerinin gizlilik politikalarını garanti etmemektedir, bu nedenle kişisel olarak tanımlanabilir bilgiler vermeden önce ziyaret ettiğiniz sitelerin gizlilik uygulamalarını değerlendirmenizi tavsiye ederiz.